Concepten

Meter Haag Sixpack

Om de consument te helpen bij de aanleg van een dichte haag, heeft Themaplant de 1 Meter Haag sixpack bedacht. Het idee is heel simpel: voor één strekkende meter haag zijn 6 planten, dus één sixpack, nodig.
Met dit concept, voorzien van een functioneel etiket, weet de klant in één oogopslag hoeveel planten hij nodig heeft om zijn tuinafscheiding binnen aanzienlijke tijd om te toveren tot een mooie haag.

De planten zijn +/- 30/40 cm lang en groeien over het algemeen binnen een aantal jaar uit tot een hoogte van 2 meter. Deze planten zijn het hele jaar door te poten en dus ook jaar rond leverbaar bij Themaplant.


Bodembedekker Sixpack

Onze bodembedekkers zijn in meer dan 60 soorten jaarrond verkrijgbaar in een sixpack. Deze pack's zijn voorzien van een stevige draagbeugel, voorzien van EAN code. Via een QR code op de draagbeugel voorzien wij de consument van verzorgingstips en weetjes over de plant. Verder streven wij naar een gemakkelijk recycle proces van de materialen, daarom is zowel de pot, sixpack en draagbeugel van hetzelfde materiaal gemaakt genaamd PP. Dit kan eenvoudig hergebruikt worden en is daaroom ideaal om te recyclen. 

Op de draagbeugel is in één oogopslag te zien hoeveel planten er per vierkante meter nodig zijn om een snel resultaat te behalen. Deze sixpacks voorzien de consument van veel gemak; ze zijn gemakkelijk te planten en groeien snel dicht tot een mooi geheel. Verder heeft de bodembekker nog meerdere voordelen, zo geeft deze verkoeling in de zomer en houdt water vast. Zodra de bodem is dichtgegroeid zal er ook geen last meer zijn van onkruid.